Νεα

H MEGA SPRINT GUARD ενημερώνει τους υποψήφιους των εξετάσεων Πιστοποίησης επαγγελματιών, οι οποίοι δε διαθέτουν αναγνωρισμένο επαγγελματικό τίτλο της ειδικότητας «Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας», ότι οι εξετάσεις της 3ης Περιόδου 2015 θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα, Θεσσαλονίκη και το Ηράκλειο Κρήτης το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Η MEGA SPRINT GUARD A.E. είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι υπέγραψε διετή σύμβαση συνεργασίας με τον Ανεξάρτητο Διαχειριστή Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΔΜΗΕ) Α.Ε.

H Μega Sprint Guard θα παρέχει υπηρεσίες ασφαλείας στη ΑΔΜΗΕ Α.Ε. η οποία αποτελεί 100% θυγατρική εταιρεία της ΔΕΗ Α.Ε. Η εταιρία μας προβλέπει και αποσκοπεί σε μία ωφέλιμη συνεργασία.

admie2 0

Η MEGA SPRINT GUARD A.E. σας ενημερώνει ότι από 16/​10/​2015 έως και 30/​10/​2015 έχουν δικαίωμα υποβολής αίτησης συμμετοχής στις Εξετάσεις Πιστοποίησης του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. όσοι διαθέτουν επαγγελματική εμπειρία ως «Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας». Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για την αίτηση συμμετοχής επισκεφθείτε: http://​www​.kemea​.gr/​i​n​d​e​x​.​p​h​p​/​e​l​/​p​r​o​g​r​a​m​m​a​-​e​k​s​e​t​a​s​e​w​n​/​422​-​e​k​s​e​t​a​s​e​i​s​-​p​e​r​i​o​d​o​s​-​32015

Στο πλαίσιο παροχής ύψιστης ποιότητας υπηρεσιών ασφαλείας στους νέους και υφιστάμενους πελάτες της, η MEGA SPRINT GUARD ενισχύει το στόλο της με 14 νέα περιπολικά οχήματα μάρκας Ford Fiesta van.

Η Mega Sprint Guard συνεχίζει με αξιοπιστία να παρέχει υπηρεσίες ασφαλείας αγαθών και προσώπων με οδηγό πάντα την εξειδικευμένη και προσωποπιημένη παροχή των υπηρεσιών της.

fordfiestaneos stolos

Η Μega Sprint Guard με χαρά ανακοινώνει ότι έχει ανακηρυχθεί ανάδοχος των υπηρεσιών φύλαξης και ασφάλειας των εγκαταστάσεων του Ο.Α.Κ.Α «Σπύρος Λούης» για ένα ακόμα έτος.

H Μega Sprint Guard A.E. με χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με το Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, Παπαγεωργίου για δύο (2) έτη. Η επιτυχημένη παρουσία της Mega Guard και στον τομέα της Υγείας συνεχίζεται!

Mega Sprint GuardMega Sprint Guard

plimsoll logo 300dpi

Η MEGA SPRINT GUARD Α.Ε. συμπεριλαμβάνεται στην νέα ανάλυση της Plim­soll, μαζί με τις 500 μεγαλύτερες εταιρείες Secu­rity της παγκόσμιας αγοράς.

Σύμφωνα με την εν λόγω ανάλυση, η MEGA SPRINT GUARD A.E.:

• Είναι η 105η πιο κερδοφόρα

• Είναι 384η ταχύτερα αναπτυσσόμενη

• Με βάση τις τελευταίες πωλήσεις ανά εργαζόμενο είναι η 375η πιο παραγωγική

• και σε πολλές επιμέρους κατηγορίες έχει χαρακτηριστεί με «OutstandingPerformance»

fortuneH MEGA SPRINT GUARD A.E. παρουσιάζεται έβδομη στην λίστα των 50 ταχύτερα αναπτυσσόμενων εταιρειών, παρουσιάζοντας ένα υποσχόμενο τμήμα της ελληνικής αγοράς.

To περιοδικό For­tune, σε συνεργασία με την εταιρεία Hel­la­s­tat, κατήρτισε βάσει συγκεκριμένων οικονομικών κριτηρίων τον πίνακα των Hel­la­s­tat επεξεργάστηκε τα οικονομικά στοιχεία των τριών τελευταίων χρήσεων, κατέληξε σε μια ομάδα 85 εταιρειών, από τις οποίες για λόγους αντιπροσωπευτικότητας, το For­tune επέλεξε 50, προκειμένου να παρουσιαστούν εταιρείες από διαφόρους κλάδους της ελληνικής οικονομίας.

Η φιλοσοφία

Η φιλοσοφία της εταιρείας μας συνοψίζεται στο απόφθεγμα, ενός από τους επτάσοφούς της αρχαιότητας του Πιττακού του Μυτιληναίου :

«Συνετών ανδρών, πριν γενέσθαι τα δυσχερή, προνοήσαι όπως μη γένηται· ανδρείων δε, γενόμενα ευ θέσθαι»

Επικοινωνία

MEGA SPRINT GUARD A.E.

ΑΘΗΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ 29-​ΖΑΓΟΡΑΣ, ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

210 5748041, FAX 210 5748058

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΑΔΥΤΟΥ 34, ΝΕΑΠΟΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

1ο ΧΛΜ ΛΑΓΚΑΔΑ-​ΣΟΧΟΥ, ΛΑΓΚΑΔΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

23940 25818, FAX 23940 20142

info@​megaguard.​gr

Κοινωνική Δικτύωση

Sign up to our newslet­ter:

Joom­la­Man